25 december 2012

Juldagen hos mor och far

Idag tog vi det piano hemma på förmiddagen, barnen lekte med sina julklappar och vi tog en tupplur allesammans. Vi somnade som stockar och vaknade lite senare än planerat så vi fick brått att mumma upp oss för att åka till Sandared på stekmiddag. Alltid lika gott med stekmiddag med tillbehör som gräddsås, brysselkål, "gröna pinnar", pressgurka och vinbärsgelé.

Givetvis tittade tomten förbi och delade ut julklappar. Men Lovisa var lite misstänksam; tomten hade glest skägg och likadana glasögon som morfar.... Agnes var, precis som igår, i sitt esse, och släppte allt hon hade för att hämta nya paket framme hos tomten. Idag satt hon till och med i knät!

Mormor hade plockat ner flera lådor med mina och moster Emmas Barbiesaker. Dockor, kläder, skor och småprylar i en salug röra. Man kan säga att Lovisa kom till Barbiehimlen trots att många dockor var enbenta eller hade svintohår. Fick slita henne därifrån när det var dags att åka hem. Så det avtalades att hon får komma dit framöver och sova över och leka med Barbie hela dagen lång.

Nu är vi hemma och har parkerat oss i soffan och moffar rocky road. Imorgon inställer jag mig på gymmet kl 10.30.

Tack för idag kära mor och far!

Emmas ena Kendocka. Eller Fabio... (Usch!!!)

1 kommentar:

Villa Ell sa...

Det låter som om ni har haft en fantastisk julafton/julhelg.
Dagarna efter julafton är riktiga slappar dagar...
Även om din morfar inte vandrar här på jorden med er så är han med er hela tiden, någonstans befinner de sig där de vakar över oss dagligen <3

Här är vardagen igång, man och son är på hockeyträning och klockan är "bara" 8.15
Skulle vilja ta mig till Frölunda Torg idag får se om man kan övertala den äldsta för mannen ska iväg och jobba

Happy friday!
Kram