13 december 2012

Jul och kallt på Liseberg

I eftermiddags hämtade vi Niclas inne i stan och for vidare till Liseberg. Vi var aldrig där förra året eftersom det spöregnade så gott som hela december så i år har jag verkligen laddat!

Jag och Lovisa köpte åkpass och det var det väl värt! Vi köade inte en minut, det var bara att springa mellan åkattraktionerna och ta plats. Precis som det ska vara! Tror en faktor till att det var obefintliga köer var att det var Luciadagen; många som var på skolor och förskolor och kikade på lussetåg.

Lovisa var fast beslutsam att åka sagoslottet så på vägen dit spelade vi på chokladhjulet och Lovisa fick välja bricka helt själv. Tror ni inte att hon vann en gigantisk Marabouchokladkaka?

Sen propsade Niclas på att Lovisa ville åka Fisketuren, en karusell med båtar som går runt, runt och runt. Fort. Och eftersom det var jag som hade åkbandet var det bara att ta plats. Trots att jag avskyr karuseller som går runt runt. Och det vet Niclas. Måste hitta på nån hämnd. Men vad gör man inte för sina barn?

Agnes satt mest på Niclas arm och tittade storögt på alla ljus och lampor.

När Lovisa fått prata med tomten och lämna en teckning och önskelista drog vi oss mot utgången men fastnade vid isbanan där en show var i full gång. Glitter, plymer och kaniner på skridskor. Kanske Disney on Ice vore nåt för lilla damen?

När vi kom till bilen vred vi på full värme och puttrade hemåt. Väldigt mysig kväll med de bästa!

Lovisa stod som i givakt när hon pratade med tomtefar

Inga kommentarer: