14 augusti 2011

Målning och golvläggning

Idag var min käre pappa här och hjälpte till att måla friggeboden. Han började med finliret, så nu i veckan kan jag måla stora ytor med gulfärg. Niclas grejade med golvet som nästan blev färdiglagt. Isoleringen tog slut så Niclas stack ner till grannen (som vi aldrig pratat med) och frågade om han hade någon isolering över sen de byggde sitt garage och det hade han! Skönt att slippa åka iväg. (Det handlade om mindre än en kvadratmeter)

Jag och Lovisa har legat i hängmattan, tittat på film, badat bubbelpool, bakat kladdkaka, lyssnat på Bamsesaga, spelat spel på iPaden och haft en allmänt soft dag. Imorgon börjar Niclas jobba efter fyra veckors ledighet. Tror inte det känns så ångestladdat. Han kommer ju vara ledig tre veckor sen när bebisen anlänt.

Svärmor och svärfar tittade förbi på väg hem från torpet och hade med sig en påse med kantareller. Tackar, tackar! De blir nog frysen för dem och att plocka fram dem i höst när andan faller på.







För att summera semestern: Vi har haft besök, varit på Liseberg och Borås Djurpark, åkt ångtåg från Anten till Gräfsnäs, varit på torpet, badat, byggt friggebod och nästan blivit klara, varit i Ullared, hälsat på faster i Varberg, fyndat på loppis. Kan väl tycka att vädret kunde varit en smula bättre, det har inte varit många stranddagar...... Men men!

Inga kommentarer: