10 augusti 2011

Idag fick vi ställa klockan för att komma upp och kunna komma iväg i tid till lunchdejten vi hade i Borås. Vi träffade min barndomskompis Louise, vi har följts åt från dagis via låg-, mellan-, högstadie, och gymnasium. Vi har båda bott utomlands om au pairer och vi har båda barn födda 2008. Lollo är också gravid så våra tvåor kommer vara 11:or båda två också! Schysst tajming! Det är alltid lika kul att ses, även om det inte blir så ofta då hon bor med sin lilla familj i Stockholm.

Efter besöket åkte vi och hälsade på min morfar som för närvarande ligger på sjukhus. Vi hade parkerat precis utanför min mammas jobb så vi tittade in snabbt och sa hej innan vi for vidare! Lovisa hade med sin pruttkudde som för närvarande är väldigt rolig att skoja med..... 



Morfar var relativt pigg så Lovisa fick åka snålskjuts!



Nu ikväll har svärfar varit här och hjälpt Niclas att fixa färdigt taket på friggeboden. Stort tack för hjälpen! Innan svärfar gick bjöd Lovisa in honom på frukost. "Farfar, när det är fint väder en annan dag kan du komma hit och äta frukost". Haha!

Imorgon ska vi hälsa på faster Boel i Espevik. (Kanske blir det en avstickare till Ullared när vi ändå är i faggorna.......)

1 kommentar:

Anonym sa...

Välkomna.jag bara hoppas att det har slutat blåsa så ini he