27 april 2011

Den årliga vitsippefotograferingen

Idag var dags för den årliga fotograferingen i havet av vitsippor nere vid Aspen. Första året fick jag kämpa för att hon inte skulle käka upp vitsipporna, förra året fick jag kämpa för att hon skulle sitta still och i år behövde jag inte kämpa alls. Jag har en linslus till dotter, en som gör precis som fotografen dikterar.

Jag låter bilderna tala för sig själva.

2009

2010















6 kommentarer:

★Bauti sa...

och vitsippströjan är på som vanligt :-)
Jätte fina bilder!

Anonym sa...

Vilka härliga bilde

Tereza heter jag och... sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tereza heter jag och... sa...

Jättehärliga bilder! Lovisa är verkligen fin i sin pippitröja med den vackra vit-gröna våriga bakgrunden!

Carma sa...

Underbara bilder!!! Kul att det är samma ställe och likadan outfit. :-) Jag kom inte iväg förra året för det kändes så omständigt att komma iväg till ett riktigt bra vitsippehav. Nu har jag upptäckt att jag har ett bakom området. ;-)
Kram

Malin S sa...

Så fina bilder på din lilla tjej! Och ganska snart blir hon storasyrra =)

Jag tänkte faktiskt på just dina vitsippefoton när jag cyklade förbi Aspen för någon vecka sedan. Störde mig på att vi inte också kom på den finfina idéen redan från början. Ja ja, lätt att vara efterklok =)

Second handbutiker jag sjoppar i är RIA och Röda Korset. RIA ligger ju på Södra Långgatan (gult trähus) och Röda Korset har kläder/småprylar/skor m.m. på hörnet vid lilla torget. Lokalen som någon radio/TVbutik hade tidigare. Jag slinker in där på lunchen ibland och spanar läget. RIA har bara öppet tisdagar och första lördagen i månaden.

Kram