04 februari 2011

TGIF

Ja, det har väl inte undgått någon att det är fredag. Veckans kanske bästa dag.

Jag vaknade innan klockan ringde idag och hoppade i spinningbrallorna för att köra ett pass på morgonkvisten. Vilken genomkörare det blev idag!

Idag är Niclas och Lovisa på hemmaplan. Det har utlovats lasagne till middag ikväll. Min motprestation är att gå till Systemet och köpa med mig några fredagsöl.

Trevlig helg på er!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skål alla ! :))) nic

Jennifer Ellinge sa...

Låter som en trevlig avslutning på veckan! Du kanske borde flytta ihop med min Anders, han har också någon slags förkärlek för ett par fredagsöl. Själv har jag ingen susning om hur man ens kan dricka denna ej goda dryck ;-) Själv föredrar jag ett riktigt god drink med mycket lime. Mumma! För vår del blir det något så originellt som tacos. Caramba!

Anonym sa...

Ingen fredag utan fredagsöl! Fast föregående inlägg skulle vara ett ironiskt inlägg på liknande fb-inlägg som dyker upp fredagskvällar. Men vaffan, e han snygg? Städar han? Rik? Kanske skulle ta mig en titt på Den där Anders. :)

Albinssonskan sa...

Eh, WTF! Nicke, jag trodde du föredrog kvinnor och inte Anders:ar. ;-)

Jennifer: En öl smakar som godast när den inmundigas på en sunkig engelsk pub med heltäckningsmatta och lågt i tak! Föredrar öl framför vin. Drinkar slinker alltid ner!
Hemma hos oss är tacos nära på portat. Jag åt det två gånger i veckan när jag var gravid med Lovisa så min man är tacoshatare numera....

Anonym sa...

Beror på om han städar....

Kris sa...

Man kan inte lita på fruntimmer som inte dricker öl!

Skämt å sido. Själv ligger man här ensam och utslagen av influensan. Hela kylen full med öl, diverse whiskysorter i hyllan och havsutsikt. Allt detta till ingen nytta alls.

Jossan: Sunkiga pubar i all ära, men öl smakar som bäst när man förtjänar den efter ett hederligt dagsverke.