26 november 2012

Lite julklappsshopping

Stack lite tidigare från jobbet i eftermiddags och drog till Ullared för lite julklapps-, och julpyntsshopping. Har ju dessutom en paketkalender att färdigställa innan lördag morgon.

Måste bara ta upp detta med priserna på leksakerna där. För nån vecka sedan var Lovisa åksjuk och kräktes i bilen. Inte bara på sig själv och bilstolen utan även på sin lilla leksakshamster Lisa (en zhu zhu pet) som hon fick av Viggo i födelsedagspresent. Den gick inte att tvätta så Lisa fick kila vidare till de sälla jaktmarkerna och Lovisa var helt förstörd tills Niclas lovade att köpa en ny till henne. Sagt och gjort, Niclas tog med Lovisa till leksaksaffären på torget här i Lerum och fick hosta upp 169 spänn för en liten batteridriven hamster. Samma hamster kostar på Gekås 39,95. Alltså fyrtio riksdaler. Jag kan ju tycka att man ska gynna sina lokala butiker, men inte om det skiljer 130 spänn!

Den här DVD:n fick följa med hem. "Ta lax, det är dyrt!" och "Knykt gran" är bara några av uttrycken som etsat sig fast från 1991 års julkalender.

Var ju bara tvungen att införskaffa den här omtalade boken med tantsnusk. Återkommer med recension...

Inga kommentarer: