21 november 2011


Idag har jag spenderat många timmar i det här varuhuset. Japp, det var dags för lite julklappsinköp på Gekås i Ullared. Fick tag på det som stod på listan (och givetvis lite till. Mja, kanske mycket mer......) Så klart blev det en del leksaker till Lovisa, småplock till adventskalendern, bra-att-ha-saker som braständare, tvättmedel, bakplåtspappper och rakgel. Hittade dessutom ljusslingor som Niclas ska få pynta balkongräcket med! (Till helgen "får" man äntligen börja adventspynta!!)

Jag förundras alltid över hur folk beter sig inne på Gekås. Ställer sina vagnar mitt i gångarna så det är stört omöjligt att komma fram. Ställer sina GUBBAR mitt i gångarna så det är stört omöjligt att komma fram. Förstår att gubbarna är med för att agera chaffis och pröjsa för kalaset, men de kan väl åtminstone agera som om de tycker det är skoj att vara där och inte så uppenbart stå som mähän och bara vara i vägen. Nog gnällt. 

Agnes uppförde sig exemplariskt och sov i bärsjalen större delen av tiden, ända tills det var dags att ställa sig i kön för att betala. Då brakade helvetet löst. Kan slå vad om att hennes pipa kunde höras till verktygsavdelningen på nedre botten. Och lika många som stör sig på ointresserade gubbar som svansar efter frugan inne på Gekås, lika många tittade nog på mig och tänkte "Herregud, lämna skrikiga ungar hemma". Haha!

Och nej, skymtade varken Boris, Ola-Conny eller Morgan. 

Dagens töntiga: När vi kom dit var det strömavbrott i hela Ullareds tätort så det var verkligen sparsamt upplyst i varuhuset. (Har de ett dieslaggregat som går igång, månne?) Nånstans vid barnens ytterkläder kom strömmen igång igen och då applåderades det. Applåderades och jublades. Kändes som om man satt på ett chartrat plan till Kos eller nåt. Haha!




2 kommentarer:

Anonym sa...

Finns ju både busland och hunddagis där. Kanske dags att även börja med ett gubbdagis? :-)

Kram Carina

Anonym sa...

@Carina
Det är tydligen på gång med en sportbar mitt i damavdelning. Enligt Juholt så var detta så briljant att han Boris borde vinna ett nobelpris...