09 juli 2011

Shopping, stranden, shopping

Både jag och Lovisa snarkade till klockan var över 9 i morse, det var verkligen välbehövligt. Som tur är har vi en make/pappa som är morgonpigg som fixar brakfrukostar åt oss så gott som varje helgmorgon. Äggmacka, juice, fil, melon, nekarin, caffe latte; frukost är verkligen dagens bästa mål! Extra härligt om den inmundigas på altanen!

På förmiddagen tog jag och Lovisa en tur till Allum på jakt efter gardinstänger och bikini. Gardinstängerna var piece of cake att hitta, kan dock inte säga det samma om bikinin....... Till slut fick det bli en marinblå med vita prickar från Lindex.

Hem för att lämpa av shoppingskörden (som för övrigt också bestod av tröja och klänning till Lovisa, servetter och såna där plastmojänger man har när man ska frysa egen isglass. Allt inköpt på Åhléns) och för att packa picknickkorgen för vidare färd mot badstranden nere vid Aspen.

Nu när man är ensam med Lovisa och badar är det inget alternativ att vara badkruka. Bara att hoppa i och stå nedanför när hon hoppar från bryggan. Efter ett par hopp blev jag ivägkommenderad ett par meter så Lovisa kunde hoppa i (hela hon under vattenytan) och sen simma till mig. Givetvis med puffar runt armarna. Vår egen lilla daredevil!

På kvällen var vi en sväng till IKEA för att äntligen köpa en extrasäng. Givetvis slank det ner en och annan sak utöver det som står på listan, så som det alltid gör när man är på IKEA.



Chillar i vagnen på IKEA

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmm den där frukosten lät inte helt fel! Hur dresserar man barnen att sova längre och mannen till att göra en sån frukost?? Hehe! Här blir man hoppad på och dragen i håret av sonen av yngre modell redan kl 06.00 piiip oavsett det är vardag eller helg..

/Julie

Albinssonskan sa...

Idag vaknade jag före Lovisa! Hon har nog alltid varit en lite sjusovare. Det bästa är att om hon lägger sig senare än vanligt så vaknar hon också senare. De flesta barn har ju inbyggd väckarklocka och vaknar kl 6 VARJE morgon oavsett när de somnat.......