30 juli 2011

Ännu en dag till ända

(meningen var att detta inlägget skulle publicerats igår kväll, men det är lite sisådär med uppkopplingen här ute i bushen.....)

I skrivande stund ligger jag och lyssnar på Lovisa som snusar och sover i kökssoffan. Dagen har bjudit på en hel del skratt, som vanligt när man hänger med Lovisa. Imorse tex låg vi och mös framför Bolibompa när Lovisa sa: "mamma, du får raka benen när vi kommer hem". Varför då frågade jag? "För de är lite häggiga" (Hon kan inte ännu uttala sje-ljudet)

Något som vi pratar mycket om nu för tiden är att bebisen kommer snart. Jag har förklarat att jag och pappa ska åka in till sjukhuset och så får vi hjälp av doktorn att ta ut bebisen. Lovisa pratar mycket om vad hon ska göra med bebisen; hjälpa till att byta blöja, sjunga sånger för den. Bebisen ska få låna hennes leksaker och dessutom ska hon lära den att hoppa jämfota. Låter ju som rena barnleken att bli tvåbarnsmamma! ;-)

Imorgon ska det vittjas kräftburar och moster Bitte (Niclas moster) kommer på besök från Uppsala. Alltid lika kul att ses även om det bara blir ett par dagar om året. God natt, gott folk!

Inga kommentarer: