05 januari 2014

Grattis Niclas!

I torsdags fyllde Niclas 36 år och blev i sedvanlig ordning uppvaktad med skönsång och paket på sängkanten. Agnes som inte är den diskretaste på morgonkvisten gjorde så att födelsedagsbarnet fick sova räv när vi kom in med födelsedagsbrickan.

Tjejerna fick bestämma vad födelsedagsmiddagen skulle bestå av och det blev stekt falukorv och stuvade makaroner. Flådigt minsann! Vi kompenserade dock med att duka fram diverse ostar för en mindre förmögenhet när barnen somnat. Sen laddade vi DVD:n med Homeland, Niclas julklapp från mig. (Bra att ge bort saker man själv vill ha!!)

I fredags stod jag i köket halva dagen och förberedde den mer officiella födelsedagsmiddagen för mina föräldrar, mormor och syrra med fästman. Vi bjöd på pulled pork, coleslaw, guacamole och pico de gallo. Stort tack till Ulrica som lånade ut sin stekgryta som hon fått i julklapp och ännu inte hunnit inviga...

Agnes var i sitt esse hela kvällen och showade och gjorde sig till. Inget man kunnat tro för något år sedan då hon var värsta mammagrisen!!

Den något torftiga födelsedagsbrickan...

Favorit i repris! Lakritspanacotta med hallon.

1 kommentar:

Mamma Ann sa...

Lakritspannacottan var kvällens clou....