16 maj 2012

Djurpark och gamlemormor

Idag hade vi bestämt att åka till Borås Djurpark för att möta upp mina barndomsvänner Lollo och Mia med deras barn som precis som Lovisa och Agnes är födda -08 och -11.

Vädret imorse var ju inte det bästa på morgonen men när vi parkerade bilen i Borås var det klar himmel och sol!
Vi gick sakteliga runt och strosade, ungarna var mer intresserade av att plocka pinnar, klättra och hoppa i vattenpölar. Tur att Lovisa går in gratis fortfarande!!
Vi hann grilla korv och titta på björnarna innan det satte igång att regna. Och börjar det regna i Borås så slutar det liksom aldrig... Regnskyddet till vagnen samt min regnjacka blev kvar i bilen. Jippie. När vi kommit till lekplatsen ville givetvis barnen leka och det i regnet. Vi morsor gick in i den närliggande grillstugan, satte på grillen och värmde oss! I maj månad. Då ska man ju för bövelen strutta omkring i skira sommarklänningar och ballerinas.

Efter zoobesöket åkte vi till Sandared och hälsade på mormor Inga-Lill. Lovisa och mormor lekte "mamma pappa barn" och Lovisa fick mormor till att vara barn och gå och sova på mattan i köket. Fotot kan dock lätt misstolkas, mormor är pigg och kry!
Sen övergick de till den mer stillsamma leken "gömma nyckel". Fast Lovisa är otålig och hämtar nyckeln från sitt gömställe innan man ens haft en chans att börja leta. Haha!

1 kommentar:

Mamma Ann sa...

Det är inte alla barn förunnat att ha en så lekfull gamlamormor ;-)