16 februari 2014

Mellohelg i Götet

I snöblandat regn tog vi pendeltåget in till stan tillsammans med Lovisas kompis och hennes mamma. Det var två förväntansfulla tjejer som fnissade och tisslade och hade svårt att sitta still. Innan det var dags att gå till Scandinavium och ta plats tog vi en lunch/fika på stan.

Själva genrepet skilde sig inte så mycket från kvällens show förutom att vissa artister var ofixade gällande smink och hår. Vi hejade på de bidragen som gick direkt vidare till final!

Efter melloshowen tog vi oss till hotellet och lämnade väskan och begav oss sen till tapasrestaurangen Manana där vi enligt plan åt bläckfiskringar till Lovisas stora förtjusan. Det slank också ner en passionsmojito för min del. Sjukt god!
Efter middagen praktiskt taget rullade vi tillbaka till hotellet, belåtna och väldigt mätta!
Vi hann med lite jacuzzibubbel och bastubad innan vi drog oss tillbaka till hotellrummet för att hoppa i pyjamas och krypa ner under täcket för att titta på Mello.

Morgonen efter hann Lovisa bada badkar innan vår roomservicefrulle serverades. Eftersom Lovisa tyckte att just frukost i sängen var så mysigt när vi var i London förra våren körde vi en favorit i repris idag! (Förutom att vi i London köpte egen frukost på Marks & Spencer kvällen innan och förvarade i minibaren under natten, imorse fick vi in en stor bricka på en vagn. Haha!)

Om jag ska sammanfatta helgen så var det jättemysigt att hänga med bara Lovisa! Det är en fröjd att få lyssna på hennes utläggningar, funderingar och betraktelser. Jag är så stolt att vara mamma till denna kloka, omtänksamma och spralliga lilla tjej!

1 kommentar:

Emma sa...

Goa Lovisa! Älskar bilderna med hennes miner! Underbart:) haha.
Kram moster