06 mars 2014

Pubquiz

Nyss hemkommen från pubquiz i Norsesunds Stationspub. Vi kom trea! (Fast egentligen kom vi tvåa eftersom gänget som rättade våra svar lät bli att ge oss ett halvt poäng för att vi visste att "beblomma" kan betyda befrukta).

Det var en salig blandning av frågor i olika kategorier. (Dock inte en enda sportfråga!) Vissa av svaren visste vi direkt, men de bästa svaren är de som man "värker fram"!
På en fråga kunde man kamma hem hela 12 poäng; det gällde att namnge samtliga kändisar på Ellen Degeneres selfie från Oscarsgalan. Vad vi fick? 10 points!
Ett annat svar som jag kunde var tack vare en kompis som gillat en artikel på Facebook tidigare idag, nämligen att den vanligaste yrkeskombinationen på gifta par är läkare och läkare. Tack för det Fejjan!

Riktigt kul kväll, tävlingsmänniska och frågesportälskare som man är. Nästa gång ska vi förstärka laget så vi kan klå dem som vann, som tydligen är stammisar och vinner var och varannan gång! Game on.

3 kommentarer:

Emma sa...

Roligt!!!:) undra om man hade kunnat bidra med nåt:)

Emma sa...

Roligt!!!:) undra om man hade kunnat bidra med nåt:)

Anonym sa...

Tyvärr finns dessa stammisar på alla pubquiz. Gör inget annat än att läsa tidningar och googla internet för onödig kunskap.