05 april 2013

Sillvik i strålande sol

Idag packade vi en picknickpåse och stack till havet, närmare bestämt Sillvik i Torslanda. Faktiskt samma ställe där jag och Niclas solade på klipporna en dag i augusti för tio år sedan och man funderade "Är vi ihop, eller?"

När vi kom fram fanns det en lekplats så där sprang tjejerna runt ett tag innan vi bredde ut picknickfilten på en klippa. Där satt vi sen och åt pannkakor, dinglade med benen, lyssnade på fiskmåsarna som cirkulerade ovanför våra huvuden och hade det väldigt mysigt!

När vi kom tillbaka till lekplatsen var det en dagisavdelning där och lekte. Små barn, bara lite äldre än Agnes. Två av pedagogerna drog tydligen inte riktigt jämnt och började käbbla och tjafsa med varandra. Till slut skrek den ena "Håll käften!! Hör du det!?" till den andre. Och de fortsatte tjafsa. Inför barnen. Inför oss. Känns ju professionellt. Not!

Vi gick ner till stranden och plockade snäckor istället.

När vi svängde upp på uppfarten här hemma sov båda tjejerna gott och jag hade inte hjärta att väcka dem så jag satt kvar jag med och slumrade till i tjugo minuter. Jösses vad skönt!

1 kommentar:

På Selmas gata sa...

Men jisses vad sjukt! Det är ju nästan så man skulle vilja anmäla deras beteende till chefen ju (om man nu vet vilket dagis det rör sig om). Skulle flyttat mitt barn direkt om jag fått veta att pedagogerna skulle skrika "Håll käften" åt sina kollegor! SÅ J-A OPROFFSIGT!

Nu vill jag också åka till Sillvik förresten, får prata fint med sambon snart:) Kram