30 oktober 2011

80-talsfesten

Vad skönt att vi ställde om klockan inatt! Jag var inte hemma förrän klockan 02, timmarna går fort när man har roligt.

Det var en väldigt lyckad tjejmiddag där allehanda ämnen avhandlades. Som de säger; "What happens on a 80-talsmiddag, stays on a 80-talsmiddag".

Värdinnorna hade ordnat typisk tidsenlig mat. Räkcoctail med burkchampinjoner, ärter, burkräkor och Rhode Islandsås. Africana, en salig blandning av fläskfilé, currysås, jordnötter, banan, ananas, mandariner, syltlök och ris. Till efterrätt serverades en gammal hederlig marängswiss, något som ju funkar än idag!

Vi hade även en tävling: gissa 80-talsfrisyren. Klockrent!

Min outfit bestod av: Stooooooor gul t-shirt med turkost linne under och tyllrosett på ena axeln, rosa tajts, leopardcykelbyxor, svarta benvärmare. Till detta mina Converse, visserligen från -98.
Och som pricken över i, en blå skinnväst med ett gigantiskt axelparti. Specialleverans från svärfar. (Kanske bör tillägga att den tillhör rekvisitan när det vankas karaokekvällar på torpet)
Jag var rätt nöjd att det inte var nån poliskontroll på vägen.













 Agnes var med och skötte sig exemplariskt hela kvällen, i alla fall om man jämför med hur Lovisa uppförde sig på festen för tre år sedan. Skrik, skrik. Men så var det ju Halloweentema den gången också.
Agnes var kvällen till ära klädd i rosa och lila, med ett tyllbälte i midjan och givetvis sina virkade Converse.

2 kommentarer:

Mamma Ann sa...

Du var ju hur tjusig som helst!! Men, vad Agnes är lik dig......sötnosar!

Ninas hobbyblogg sa...

Vad snygg du var!!! :) Vi får väl ta någon 80-talsmiddag med scrappen också ;-)
Kram