01 juli 2014

Småland del 4 - ALV

På väg till Vimmerby öppnade sig himlens portar så när vi kom fram var det bara att palta på barnen regnkläder och oss själva regnponchos.
Kl 12 var det dags för Emil att fastna med huvudet i soppskålen så vi tog plats i Katthult en stund innan och fikade lite. Agnes satt som klistrad hela teatern!

Lovisa har vissa likheter med Lotta på Bråkmakargatan

Efter lunch knoppade Agnes i vagnen medan Lovisa lekte i Villa Villerkulla. När Agnes vaknade gick vi tillbaka till Katthult och då fick Agnes träffa Emil "på riktigt"!

Efter en kortare teater där kommandoran fastnade i varggropen fick alla barn hjälpa Emil och Alfred att lassa hö på en liten vagn som de sen matade Lukas med. Då passade Agnes på att ta sig ett snack med Emil. Hon visade sin mysse och sin trägubbe och berättade att hon minsann också har en snickerboa hemma(!) Stor eloge till alla skådisar som så tålmodigt tar sig tid med barnen, lyssnar och småpratar.

Lovisa visar sitt nagellack för Alma och Ida

Vi var inne i parken ända till stängningsdags och var så nöjda med besöket. Framför allt nöjda över att båda tjejerna haft så kul hela dagen! Lovisa somnade som en stock innan vi passerat Eksjö, men Agnes var vaken hela vägen hem!

Vi avslutade vår lilla roadtrip med lyxmiddag på Sibylla i Sävsjö. Det ni!

1 kommentar:

Emma sa...

Hur tyckte Niclas det var att hänga i flaggstången? Såg han ända till mariannelund??:)