22 juni 2014

London

Förra fredagen stack jag ochnågra väninnor till London över helgen. Då samtliga av oss varit i London förut var det inte direkt sightseeing som stod på schemat. Utan shopping! Och som vi strosade i affärer. Från 10-20 första dagen, 11.30-20.00 andra dagen och 9.30-15 på hemresedagen. Givetvis med frekventa mat/fika/drickapauser!

På lördagen var vi inbokade på traditionell afternoon tea med champagne. Perfekt tillfälle att vila fötterna och visa upp shoppingskörden för varandra!

På kvällen gick vi till puben som låg runt hörnet från hotellet och kollade på England-Italien. Givetvis uppsluppen stämning till en början, precis som det kan vara på en engelsk pub när det vankas fotboll!

På söndagen blev det lite mer sofistikerad shopping i jämförelse mot lördagens Primarkbesök (typ billigare än Ullared!) då vi till en början hängde i Knightsbridge och besökte såväl Harrods som Harvey Nichols.

På måndagen när vi skulle bege oss till flygplatsen var det en gasläcka precus utanför stationen så alla tåg var inställda... Vi fick kasta oss i en taxi för att ta oss ut till Gatwick, en resa som tar ca 30 min med tåg. För oss tog det närmare två timmar med taxi. I rusningstrafik. Vi fick springa igenom flygplatsen och kom fram till gaten med sju minuter till godo. Puh!

Shoppingskörden dag 1

Afternoon tea med skumpa

Några fina headpieces. Tänkte inför lille Filips dop. Inte det?

På Starbucksskriver de namnet på muggen och här gick det inte så bra. Ulrica blev Rodriga! Haha!!

Fin inflygning över Götet!

Älskade London! Tack för dennagången, old friend. Vi ses snart igen, jag tröttnar aldrig på dig!

Inga kommentarer: