05 september 2013

Agnes 2 år

Septembers första dagar är hektiska i det Albinssonska hemmet, i förrgår firade vi en 5-åring och idag är det dags för en 2-åring!

Agnes är bestämdheten personifierad, det har hon varit redan sen hon var nyfödd. Till skillnad från sin storasyster var Agnes som bebis väldigt mammig den första tiden, hon ville vara nära hela tiden och började gasta så fort man lade henne ifrån sig. Fick hon inte mat fort nog blev det vilda protester och så kan det faktiskt vara även idag....

När det kommer till nya människor och nya miljöer är hon försiktig och lite misstänksam och håller sig nära oss. Det kan ta ett bra tag att mjukna upp!

Agnes är en riktig pratkvarn och har redan ett stort ordförråd, särskilt festligt låter det med de rullande R:en! Hon skrattar gärna och ofta men det är helt på hennes villkor. 
Hon älskar Emil i Lönneberga, när man sjunger för henne vid läggdags, mat, sina gosedjur och givetvis sin storasyster som hon emellanåt retar gallfeber på. Syskonkärlek när den är som bäst!

Grattis älskade unge, du är fantastisk! Vi älskar dig!

Vill även passa på att gratta svåger/farbror Klirre som fyller 32 år idag! Grattis Krille, hoppas du får en bra dag på jobbet i Spanien!











1 kommentar:

Anonym sa...

Jättekram från farmor o farfar!!!<3