21 april 2014

Årets vitsippefotografering

Vitsipporna började blomma tidigt i år och sen dess har tanken gnagt i mig att jag måste ta med tjejerna ner till platsen nere vid Aspen för den årliga fotograferingen i vitsippehavet innan alla sippor blommat över. I eftermiddags fick jag äntligen tummen ur och det var i grevens tid eftersom många vitsippor redan stått i full prakt. Som vanligt är det enkelt att fota Lovisa, så fort man slår på kameran smilar hon upp sig och låter sig regisseras. Annat är det med unga fröken Agnes som helt och hållet kör sitt race! 

Nytt för i år är att vi skippat pippitröjorna.

Här kommer "några" bilder dels från i år men också från tidigare år. Jag tycker att detta är en jättekul och fin tradition som jag gärna vill hålla fast vid, gärna ända upp i tonåren! Haha!

Lovisa 2009
Lovisa 2010
Lovisa 2011
Agnes 2012
2012 
2013
2013

Och här kommer årets bilder: 


















 (Lovisa var inte helt hundra i eftermiddags, under fotograferingen beklagade hon sig över huvudvärk och när vi kom hem hade hon feber. Vi misstänker att det kan vara vattkoppor på intågande, vi får se hur det ser ut imorgon...)




2 kommentarer:

Villa Ell sa...

Vilka härliga bilder!! Riktigt söta tjejer du har! haha jag skulle nog aldrig få min minsting att sitta stilla där i "havet"
och äldsta skulle muttra någon tonårsfason att det var "döööö tråkigt" så härliga förhållande har vi till fotografering...
Ha en bra dag
Kram Sandra

Anonym sa...

Härliga tjejer - härliga vår!!!!