Hörrni, det här receptet måste ni testa!!
2 eller 3 pkt färska pastaplattor
2 zucchini
1 burk Riciottaost
Riven västerbottenost
Parmesanost
Rökt skinka
Färsk oregano
Matlagningsgrädde 2 pkt
Gorgonzolaost, en bit på ca 4 cm i bakkant
Vitt vin
Lägg ut pastaplattorna och blanda ricottaosten med hackad oregano, peppar och några droppar olivolja. Bred sedan ut den på pastaplattorna, strö där efter ut den rivna västerbottenosten. Skär zucchinin i "halvmånar" och stek dem i olja och pressad vitlök. Salta och peppra. Strö ut dem jämnt.
Strimla skinka och strö ut.
Riv parmesan och strö ut.
Rulla ihop och skär sen i ca 5 cm breda bitar och ställ dem i en ugnsfast form.
Sås:
Häll i båda paketen matlagningsgrädde i en kastrull, lägg ner gorgonzolaosten och rör hela tiden tills osten smält. Peppra och häll i en skvätt vitt vin.
Häll därefter över såsen över rullarna och grädda i ugnen i 25 min i 175 grader.
2 eller 3 pkt färska pastaplattor
2 zucchini
1 burk Riciottaost
Riven västerbottenost
Parmesanost
Rökt skinka
Färsk oregano
Matlagningsgrädde 2 pkt
Gorgonzolaost, en bit på ca 4 cm i bakkant
Vitt vin
Lägg ut pastaplattorna och blanda ricottaosten med hackad oregano, peppar och några droppar olivolja. Bred sedan ut den på pastaplattorna, strö där efter ut den rivna västerbottenosten. Skär zucchinin i "halvmånar" och stek dem i olja och pressad vitlök. Salta och peppra. Strö ut dem jämnt.
Strimla skinka och strö ut.
Riv parmesan och strö ut.
Rulla ihop och skär sen i ca 5 cm breda bitar och ställ dem i en ugnsfast form.
Sås:
Häll i båda paketen matlagningsgrädde i en kastrull, lägg ner gorgonzolaosten och rör hela tiden tills osten smält. Peppra och häll i en skvätt vitt vin.
Häll därefter över såsen över rullarna och grädda i ugnen i 25 min i 175 grader.
1 kommentar:
Gud så gott det låter!! Det ska jag absolut testa. Man ska inte läsa sådana här goda recept precis innan lunch.... //Lillemor
(Helt plötsligt fungerar det att kommentera från jobbet!!)
Skicka en kommentar