30 november 2011

Adventskalender

Imorgon är det den 1/12 och när Lovisa kommer ner för att äta frukost kommer hon mötas av denna synen. Tjugofyra små paket upphängda i varsin klädnypa på ett snöre. Hade först tänkt att hänga den utmed fönsterbrädan, men tänkte att paketen kanske inte kommer få vara ifred där så vi hängde dem på en höjd där till och med jag behöver en stol för att nå upp.

Återkommer om vad som var i lucka 1.



Tjenare!

Spännande grejer! Handen is da shit.

Nyss hemkommen från möte på förskolan. Dels angående misstänkt mögel i lokalerna samt öppning av ny avdelning i befintliga lokaler. Får nästan ägna ett eget inlägg till detta.....

Barnasinnet är i alla fall intakt


Lovisa styr och ställer här hemma och får med mig och Niclas på de mest fantasifulla lekarna. Ena dagen är jag storasyster och Niclas är lillebror och vi ska allesammans flyga till London och därefter till Lindex. Eller så är jag barn och Lovisa mamma och det ska lämnas på dagis.

Men igår tog nog priset. Lovisa radade upp alla stolar i matsalen på rad och vi fick snällt ta plats. Sen skulle vi gunga i armkrok och sjunga "raj-raj-raj-raj-raj". Så där sitter jag och Niclas och gungar armkrok med gosedjur mitt emot ytterdörren. Jag lovar, hade det kommit nån och ringt på hade de säkert undrat om vi tullat på julsnapsen......

29 november 2011

Efterlyses: julkänsla

Försöker komma i julstämning genom julmusik på Spotify och slå in julklappar. Hade vi haft alkoholfri glögg hemma hade jag tagit mig en slurk. Kanske inte läge att korka upp en Blossa när jag snart ska hämta Lovisa på dagis....

Imorgon kväll ska jag göra i ordning adventskalendern med paket. Ska bli intressant att se Lovisas min när hon får syn på den på torsdag morgon!!

27 november 2011

Adventslunch

Idag trotsade vi ovädret och gav oss ut på vägarna mot Skövde för att träffa hela familjen hemma hos brorsan. Vi bjöds på fantastiskt goda rådjursburgare. Barnen härjade som vanligt och hade kul.
Imorgon åker brorsan tillbaka till "sandlådan" men kommer hem för gott lagom till jul. Äntligen!

Resan hem var en pärs! Vi fick vända när vi kört ett par kilometer eftersom det låg ett stort träd över vägen och köra en omväg på ett par mil. Vid såna tillfällen har man respekt för Moder Natur.

Väl ute på E20 verkade det vara idioternas afton. Den ena farliga omkörningen efter den andra. I spöregn, dålig sikt och stormbyar. Great!

Förresten, vet ni vad Erik önskar sig i julklapp? (Nä, hur ska ni kunna veta det!?) Jo, han önskar sig bensindrivna skidor och en "bensinbunke" (bensinDUNK that is!) Goa Erik!!

26 november 2011

Bakning

Här bakas det lussekatter. Testar ett recept med sirap och Kesella. Återkommer med resultatet!

25 november 2011

Trevlig adventshelg

Idag var det en kamp mot klockan vill jag lova! Agnes somnade efter jag lämnat Lovisa på dagis så jag fick ett ryck och städade hela huset och tog fram adventspyntet. Dessvärre var en av ljusstakarna trasig så det blir att införskaffa en ny i helgen. Om jag inte minns fel rev nån av katterna ner ljusstaken i golvet ifjol.....

Nu blir det tacopaj med efterföljande snask. Dessutom är det kamp om fjärrkontrollen här ikväll. Jag vill se På spåret och maken Idol.....

24 november 2011

Tjuvstart...

Vi har tjuvstartat en smula... I helgen kommer det tyngre artilleriet upp! Stjärnor, ljusstakar, snöflingor, stearinljus och annat piff.

PS: Idag upptäckte jag att jag glömt en deodorant i korgen under vagnen från det att vi var i Ullared. Tjyvaktigt....

Egentid på ICA

I natt slogs det rekord här hemma. Minsann. Agnes somnade strax innan 23 (lagom till kvällens avsnitt av Sex and the City) och efter att jag och Lovisa ätit frukost fick jag väcka den lilla sjusovaren som fortfarande låg och trynade kl 8.20.

Idag på förmiddagen traskade vi ner till BVC nere på byn. Det var dags för läkarkontroll och hon klarade "besiktningen" med bravur! Superlativen haglade och den stolta morsan växte ett par centimeter. Dessutom var Agnes på sitt allra bästa humör och fyrade av leende efter leende och toppade det hela med att vända från mage till rygg på skötbordet. Detta har tidigare inte hänt. Kan inte påstå att man varit lika ivrig med saker och ting som man var med Lovisa.....

Gårdagens stora happening tillika egentid var min storhandling på ICA. Åkte dit efter att Lovisa somnat så pappan och bebisen skulle få lite one-on-one bonding. Ha! När jag var på väg hem ringde pappan med andan i halsen och undrade om jag var långt undan. Bebisen hade hållt låda så gott som hela tiden och tagit skrikandet till nya nivåer, enligt utsago. (Ja, hon var mätt och nöjd när jag åkte!)
Väl hemma bytte jag matkassarna mot flämtande bebis redan i hallen och skriket avtog direkt och när hon satt på min arm log hon förnöjt. Stackars Niclas!




23 november 2011

Fika

Lovisa har dukat till fika och uppmanar mig att sitta ordentligt annars får jag gå upp på mitt rum....

-"Ät upp hela tårtbiten annars orkar du inget lördagsgodis"!

Idag heter vi Lilla spöket Laban och Fiffi.

Fotoväggen

Har ju glömt visa er fotoväggen som jag fixade med för ett par veckor sedan. Efter ett x antal svordomar var ramarna på plats. Jag och den där Makita (skruvdragaren) är inte bundisar om man säger så.




Det blev lite blandad kompott av foton. Bröllopsbilder, porträtt på Lovisa och Agnes och på min gravidmage. Nu så här i efterhand undrar jag hur den väggen fått vara kal så länge.......

22 november 2011

Paketinslagning

Småpaket som snart ska få hängas upp i varsin klädnypa




Idag hade jag tänkt fått gjort följande:
-Packa upp påsarna från gårdagens shoppingtripp
-Slå in presenterna till Lovisas adventskalender
-Sortera bort för små kläder för töserna
-Frossa i adventsljusstakar, adventsstjärnor och annat vinterpynt.
-Slänga i ett par maskiner tvätt

Ha! 

Min yngsta dotter hade andra planer. Idag har hon varit som en extra kroppsdel på mig och blivit ytterst missnöjd så fort jag lagt henne ifrån mig. Bärsjalen har inte heller dugit. Plus att jag också ett tag känt mig som en mänsklig napp.
I normala fall brukar hon somna på väg till dagis när vi lämnar Lovisa och sova ett par timmar. De timmarna blev en halvitmma. Jag hann bädda sängarna och plocka ur diskmaskinen. Lite mascara kom på också. Alltid något.

Nu ikväll gav jag mig fanken på att slå in presenterna och så blev det. Nu ligger 24 paket i olika storlekar och väntar på att få öppnas. Det är en salig blandning av fina saker, krafs och nyttoprylar.

PS: Om N läser detta och får för sig att göra en adventskalender till moi kan jag lägga in ett önskemål om att du kan fylla den med doftljus från Yankee Candle, väldoftande Body Shopprodukter, MAC-smink och Tomas Saboberlocker. Önska och drömma kan man alltid. :-)

Mamma Pappa Barn

Lovisa ochjag leker mamma-pappa-barn och jag är barnet och hon mamman. Jag heter tydligen Adonina och mamman har det vackra namnet Pagochina och vi bor i Tidaholm. Pappan är i stan. Vad han heter förtäljer inte historien...
Som barn ska jag lämnas på dagis och skrika "mamma, mamma!" när vi vinkar hej då.

Fantasifullt detta!

21 november 2011


Idag har jag spenderat många timmar i det här varuhuset. Japp, det var dags för lite julklappsinköp på Gekås i Ullared. Fick tag på det som stod på listan (och givetvis lite till. Mja, kanske mycket mer......) Så klart blev det en del leksaker till Lovisa, småplock till adventskalendern, bra-att-ha-saker som braständare, tvättmedel, bakplåtspappper och rakgel. Hittade dessutom ljusslingor som Niclas ska få pynta balkongräcket med! (Till helgen "får" man äntligen börja adventspynta!!)

Jag förundras alltid över hur folk beter sig inne på Gekås. Ställer sina vagnar mitt i gångarna så det är stört omöjligt att komma fram. Ställer sina GUBBAR mitt i gångarna så det är stört omöjligt att komma fram. Förstår att gubbarna är med för att agera chaffis och pröjsa för kalaset, men de kan väl åtminstone agera som om de tycker det är skoj att vara där och inte så uppenbart stå som mähän och bara vara i vägen. Nog gnällt. 

Agnes uppförde sig exemplariskt och sov i bärsjalen större delen av tiden, ända tills det var dags att ställa sig i kön för att betala. Då brakade helvetet löst. Kan slå vad om att hennes pipa kunde höras till verktygsavdelningen på nedre botten. Och lika många som stör sig på ointresserade gubbar som svansar efter frugan inne på Gekås, lika många tittade nog på mig och tänkte "Herregud, lämna skrikiga ungar hemma". Haha!

Och nej, skymtade varken Boris, Ola-Conny eller Morgan. 

Dagens töntiga: När vi kom dit var det strömavbrott i hela Ullareds tätort så det var verkligen sparsamt upplyst i varuhuset. (Har de ett dieslaggregat som går igång, månne?) Nånstans vid barnens ytterkläder kom strömmen igång igen och då applåderades det. Applåderades och jublades. Kändes som om man satt på ett chartrat plan till Kos eller nåt. Haha!




18 november 2011

Sista skriket...

Ja, sista skriket som i senaste trenden. Nya modet för mammor redovisas på bilden här. Accessoar och doft i ett. Praktiskt!!

För övrigt tredje tröjan detta appliceras på idag....

Charmtroll

Agnes har börjat upptäcka sin egen röst och ligger och jollrar och "pratar". Ber en stilla bön att det ska bli mer av den varan än av skrikandet som hon hållt igång med ett par dagar nu.
Tror inte det är något speciellt hon är överkänslig mot som jag ätit utan bara allmänt magknip.

Trevlig fredag på er!

PS: Förresten, någon som vet var man kan få tag på klädnypor i trä? Ska påbörja "Projekt adventskalender" i helgen!

17 november 2011

Anamma koppeltvånget, tack!


Nu har hundkärri......nej, jag menar hundtanten, varit i farten igen.

Tror jag nämnt det tidigare här på bloggen, att vi har en tant här i området som har tre irländska settrar som är, tja, lite ystra. Milt uttryckt.

Det började när jag var mammaledig med Lovisa. Tanten rastade sina hundar i skogsdungen som vetter mot  vår tomt. Var och varannan gång hon gick där med sina LÖSA hundar tog de tillfället i akt och kutade in på vår tomt och sprang helt hysteriskt runt fem varv medan tanten stod vid tomtgränsen och vrålade "KOM HIT!!". Efter tionde gången var måttet rågat så jag stack ut huvudet genom altandörren och sa att hon faktiskt får koppla sina hundar för jag vill inte ha dem inne på vår tomt. Svaret jag får är "då får ni väl sätta upp ett staket". Eh, say what?

En vårdag när Lovisa var nåt halvår röjde vi en massa sly vid gränsen mot skogsdungen och hade lagt alltihop i en stor hög. När vi sitter och äter lunch en dag ser vi hur det rör sig borta vid högen och vem står där om inte hundtanten och drar fram en massa sly som en barriär mot skogsdungen. Niclas, som är lugnet själv, gick ut och frågade vad hon sysslade med. Då sa tanten att hon inte ville att hennes hundar skulle springa in på vår tomt. Då tycker i alla fall jag att hon har två val: Antingen kopplar hon hundarna eller så rastar hon dem ute i skogen där det inte finns något folk. Ge fanken i vårt ihopsamlade trädgådsavfall, kvinna! :-)

Sen dess har har jag inte mött henne många gånger när hon varit ute och rastat sina hundar för hon har helt enkelt vänt eller stannat när hon sett att jag kommit. Haha! "Där kommer den sura tjejen" har hon säkert tänkt.......

Idag var jag och Lovisa ute och gick ett varv runt kvarteret och när vi är uppe vid hyreshusen kommer en jättesöt och kelsjuk liten katt och stryker sig kring benen på Lovisa. Hon klappar den och katten jamar och låter sig lyftas och bäras av Lovisa. Helt plötsligt från ingenstans kommer två av tantens hundar springande och tanten själv skymtar hundra meter bort. Hundarna springer ett par varv runt oss och jag säger till Lovisa att stå still. Vid det har laget har katten som är skräckslagen krängt sig ur Lovisas famn och blivit uppjagad i fotbollsmålet på gräsplanen. Nedanför står jyckarna och skäller och skäller och hoppar upp mot målet och den stackars katten skjuter rygg. Allt detta medan man hör tanten ropa och gasta: "Dom är inte farliga, dom vill bara leka". Jo, jag tackar.....

Katten hoppar ner från fotbollsmålet och tar en språngmarsch bort mot en altan till en av lägenheterna med hundarna hack i häl. När den i panik sprungit in under altanen springer hundarna upp på altanen och står och skäller.

När tanten kommit fram till oss frågar hon Lovisa om hon blev rädd. Lovisa nickar och jag säger att vi inte är särskilt förtjusta i lösspringande hundar. Då säger tanten att hennes hundar minsann är så snälla, leksugna och förstås lite busiga. "Ja, men det kan ju inte vi veta" säger jag. Det verkade hon inte höra för hon avslutar med att säga "vilken fin mössa du har" till Lovisa.

Suck.

Säger som Kajsa Ingemarsson i Svagaste länken: Hissen går inte ända upp.......

Men det värsta av allt. En av hundarna heter Agnes.



Kittad för vintern

Lovisa är för tredje dagen hemma från dagis med hosta och rinnande näsa. Idag var vi bara tvungna att ta en nypa frisk luft. Vinterkläderna fick åka på, jackan och kängorna fick invigas. Byxorna är från i vintras, skönt att slippa punga ut på nya!
Bara en tjockare mössa som fattas.

Agnes sover äntligen i vagnen. Vi har haft några tuffa dagar med hjärtskärande skrik. Det är minst sagt jobbigt för oss alla, inte minst för Agnes....

16 november 2011

Kafferep

Lovisa bjuder på kaffe och fläsk(!). Hon har på egen hand dukat fram min mormors gamla Rörstrandservis från 60-talet.... Bör nog låsa dörren till det skåpet!

15 november 2011

Att vara någons fru







Ja, så heter en fantastiskt underhållande blogg som jag fastnat för. Emma, som tjejen heter, som driver bloggen har en enorm skrivartalang och skriver på ett fängslande sätt med en stor portion humor.
Läs bara hennes förlossningsbrev, som hon knåpade ihop inför sin förlossning för drygt en månad sedan. Herregud säger jag bara. Personalen på förlossningen har nog aldrig läst något liknande.....

Dessutom har hon skildrat sin förlossning i inte mindre än åtta delar. ÅTTA delar. Inte på något sätt långtråkigt utan bara underhållande.

Att föda barn, del 1
Att föda barn, del 2
Att föda barn, del 3
Att föda barn, del 4
Att föda barn, del 5
Att föda barn, del 6
Att föda barn, del 7
Att föda barn, del 8

Så har ni en stund över, surfa in på bloggen Att vara någons fru. Ni kommer garanterat dra på smilbanden.


Långhårig

Då var det åter igen dags att ansa barret på Lovisa. I skrivande stund väntar vi på klipptid hos frissan nere på torget.

Lovisa har hittat en pop-upbok och närhon slog upp första sidan utbrast hon: -"Vilken underbar bok!"

Herregud. De lillgamla kommentarerna avlöser varandra.
Dessutom har hon visat två tanter att hon minsann har målade tånaglar.

Fääääärdig!

Lovisa befinner sig på toa och jag är i köket.

Lovisa: -"Fääääääärdig!"
Jag kommer in på toaletten och Lovisa skiner upp och utbrister:
-"Vad tjevligt att du kunde komma hit så fort!"

14 november 2011

Normala katter...

...sover i en soffa, säng eller på en stol. Inte Doris. Hon tycker tydligen att duschen är ett ypperligt ställe att slagga i.

Du rör väl inte sågen....

Ja, som Alfons Åbergs pappa tjatar om....

Vi är ute och luftar oss. Behövs onekligen lite frisk luft efter att ha glott på Rasmus på luffen för femtielfte gången i ordningen... Hur kan man se samma film om och om igen utan att tröttna?

13 november 2011

Fars dag

Det har nog inte undgått någon att det är pappornas dag idag. Vi uppvaktade pappan i det albinssonska hemmet under frukosten med paket och efter middagen bakade vi kladdkakemuffins som serverades med glass, hallon och blåbär. Inte helt fel så här på söndagskvällen!

Idag på förmiddagen tog vi bilen till Härskogen, naturområdet som ligger mellan Lerum och Härryda, ca 5 km bort och tog en promenad. Vi hade med oss fika och satt nere vid sjön och hade det mysigt. Lovisa sprang omkring som en tok och skulle tävla hela tiden. "Försten till trädet!" Efter många turer blev det att sitta upp på Niclas axlar.

Idag går en särskild tanke till min kära morfar som inte mår så bra just nu.






12 november 2011

Magknip

Lillskrutt har av och till ont i magen och skriker då som en liten galning och krumbuktar och åmar sig. Vi har börjat ge henne Minifom som löser upp bubblorna i den lilla magen och jag upplever att de hjälper! Man känner sig så hjälplös när hon är så ledsen och tröstlös.

Tack och lov har hon vett att sova på nätterna. Hela natten!! Lyxbebis.

Tittar i skrivande stund på Så mycket bättre. Vad tycker ni, är det nåt attha i år? Jag är tveksam.... Tycker det är kul att se tillbaka på artisternas karriärer och tolkningarna av varandras låtar. I övrigt är det bara en klubb för inbördes beundran. Tycker jag.

Besök i stan

Idag hälsar vi på Niclas farmor och farfar som passar svärisarnas lägenhet och katter när de är på semester i Kenya. Farfar Ingvar är lekledare!!

Jag är skönt mör i kroppen efter ett morgonpass indoor walking. Gött att vara igång igen!

09 november 2011

Fart och fläng

Idag har det minst sagt varit en hektisk dag. Upp och hoppa och lämna Lovisa på dagis, därefter bar det av till ICA för morgonshopping tillsammans med hälften av Lerums pensionärsbestånd. Ändå rätt lugnt!
Därefter en snabb sväng in på Lindex för att köpa fingervantar till Lovisa som "supit bort" sitt andra par denna höst. Var tar de vägen? Köpte även ett par vintervantar. Vet inte varför det är så surt att spendera pengar på dessa plagg. Sockar är också inräknade i denna kategori.

Hem igen för att expressamma Agnes innan det var dags att hämta Lovisa igen. Sa jag att jag inte är ett stort fan av dessa 15-timmarstider?

Hade på eftermiddagen räknat att göra några jobbärenden så de passade jag på att göra på vårt Lerumskontor. Eftersom vädret var så fint tog jag och Lovisa en långsam promenad ner till byns torg. Märk väl långsam. Det går inte i expressfart att promenera med en treåring som ska stanna vid varje stock och sten och undersöka ALLT.

Förra veckan fick jag nys om att Lerums församling, alltså Svenska Kyrkan, har nån form av öppen förskoleverksamhet i församlingshemmet varje onsdag så det var vi ju tvungna att testa. Lovisa var äldst och Agnes var yngst. Alla andra ungar var dryga 1-1,5 och således fanns det mest leksaker till barn i dessa åldrar.
Innan vi gick dit hade jag sagt till Lovisa att vi skulle gå till ett ställe och leka varpå hon blir eld och lågor och utbrister: "Ungefär som Lek & Buslandet?" Innan jag hunnit svara att det inte riktigt var samma sak fortsatte hon: "Då ska jag åka stora rutschkanan alldels själv"!!
Snacka om antiklimax att komma till församlingshemmet och leka med klossar och knoppussel.... Nädå, det fanns kritor, pärlor och fika så vi hade fyll sysselsättning. När det var dags att gå hem fick jag knappt med mig Lovisa.

På hemvägen fick Lovisa rida på mina axlar en bit. Min lilla kämpe!

Lovisa hittade sin Luciautstyrsel. Lika bra att öva inför årets framträdande!

08 november 2011

Soft dag

Har haft feber i dagarna två, då är man inte tuff! Idag har TV:n gått varm här hemma, skitprogrammen har avlöst varandra.

Just nu är Lovisa och Niclas på Funky Kidz, veckans höjdpunkt för henne. En ugnspannkaka står i ugnen. Ingen avancerad middag i det albinssonska hemmet alltså....

06 november 2011

Söndagmiddagen

Är i skrivande stund hos svärisarna där vi ätit en trerätters söndagmiddag. Vad sägs om kantarellsnurror med trattkantarellsoppa till förrätt, älgkalops till varmrätt och marängswiss till efterrätt. Snacka om paltkoma!

Lovisa fjäskade till sig ett bad i badkaret med efterföljande nagellacksmålning. "Spa Farmor" har alltid öppet!

Agnes har inte varit lika nöjd som sin syster utan började skrika i högan sky vid förrätten för att till slut tystna när vi mölat i oss efterrätten. Krille var frälsaren som fick henne nöjd. Det är inte för inte att han fick högsta betyg i barnkunskap. Detta då enligt honom själv.

Innan vi kom hit var jag inne en snabbis på IKEA. Det var mayhem! Knappt en parkeringsplats ledig. Jag lyckades med konststycket att åka ifrån möbeljätten med FÄRRE saker än vad som stod på inköpslistan. Är rätt sugen på att komma hem och sätta tänderna i fotoväggen, eftersom det var ramar som införskaffades.

05 november 2011

Jul, jul, jul

Idag tog jag och Agnes en sväng till Allum för att köpa ansiktsrengöring på Body Shop. Givetvis slank vi även in på Indiska där jag hittade två klappar till Lovisas adventskalender, ni vet en sån med paket! En sån skulle man ha själv..... Det blev ett förkläde med tillhörande grillvante, perfekt till pepparkaksbaket. Hittade lite annat "krafs" också, däribland en hårborste föreställande mitt hatobjekt Hello Kitty, som Lovisa dock rådiggar.... Doh!!

Det kryllade av julsaker i varenda butik. Jag älskar't!!

Till mamman blev det två tekoppar från Indiska. Jag och Lovisa dricker numera te på morgnarna. "Mamma, du glömmer väl inte mitt morgonte?" hörs från övervåningen på morgnarna när jag står i köket och donar med frukosten. Lillgammal, sa Bull! Favoriten är Lipton skogsbär.

Tips på vad man ska slå in i de resterande 17 paketen emottages tacksamt!

04 november 2011

Babygym

Agnes första gymbesök ever. Och mitt första på cirkus fem månader. Kan nog säga att jag till 100% kommer ha träningsvärk imorgon...

Skönt ändå att vara igång igen!

03 november 2011

Grattis faster!

Idag fyller min faster Boel 65 år. Pensionär. En ungdomlig sådan med tusen järn i elden. Är det inte bingo, så är det tennis, teater, hotellweekends eller hänga med barnbarnen som gäller. Och så stugan förstås.

Boel har jobbat på dagis i alla år och gör fortfarande då och då när hon behövs eftersom hon gick i pension redan förra året. Rullan (dagiset) utan Boel är som tårta utan grädde, semester utan sol, läsk utan kolsyra. Ja ni fattar. Jag har själv haft Boel som dagisfröken under de åren jag gick på Rullan. Hon var/är känd för att vara den som drog ut lösa tänder på barnen. Schysst merit!!

GRATTIS ALLRA BÄSTASTE FASTER!!!

 När jag och Niclas bodde i London kom Boel och mamma över en helg i december. Här hänger vi på "puben på kullen", mitt och Niclas stamhak, på Richmond Hill. Ni ser nog att detta foto har ett par år på nacken, kolla bara in byxbenen på mina jeans. Fladdrigt värre.....



01 november 2011

Snurrigt

Mår illa bara jag tittar på det.....

Är på lekplatsen. Idag igen. Lovisa tycker det är roligt i alla fall. Dock inga andra barn eller mammor ute. Inga pappor heller för den delen.

Annars seg dag idag. Var vaken i svinottan mellan 4-5.30. Agnes tyckte det var dags för lite ätning så dags. Ikväll vräker jag mig soffan framför hemmafruarna på Wisteria Lane. Men först blir det att kolla på det nya frågeprogrammet Den svagaste länken och tjosta och sucka över att man kan frågorna mycket bättre än deltagarna. Kanske ska anmäla mig och få upprättelse efter min högst mediokra insats i Vem vet mest.... No comment.

Det enda roliga med min medverkan i Vem vet mest är att jag inspireradeen väninna att anmäla sig. Och hon var just den som visste mest och skrattade hela vägen hem med 10 000 kr mer i plånboken.